Till voddlers försvar

Kommer nu försvara voddler lite.

Har i ett inlägg (http://grafio.blogg.se/2010/january/voddler.html) sett att rätt många är irriterad på vissa av voddlers funktioner. Jag tänkte bara lite fort föraklara varför som det är som det är. Jag är ingen anställd på voddler eller något sådant. Men jag tror ändå att jag har rätt bra koll.

Vi börjar med att man måste använda tangentbordet. Detta är faktiskt grymt smart! Voddler är ju gjort för att användas till en media PC som helst är kopplad till en bauto TV eller något liknande. Tänk dig då att du sitter i soffan och ska försöka använde en mus... Vart ska du sätta den för att få en bra yta? Du måste ju ha med dig en mysmatta för att det ska funka axceptabelt iallafall, men det kan ju vara rätt jobbigt. Hur löser man det då. Jo, tangentbordet. Ett tangentbord kan man lätt ha i knät utan att ha några problem som helst med att använda. Smart va?

Sen har många klagat på filmutbudet. Och som nästan lika många har förklarat så kan de inte ha fått ut en massa bra filmer än. Det tog faktiskt ett tag innan spotify lyckades få all musik också. Och det är ju faktiskt bara en beta fortfarande. Alltså den är inte klar.

Utseendet är nog det som ändras mest mellan beta och full release. I en beta försöker man mest få produkten att fungera som den ska. Inte få den att se snygg ut.

Det sista hon klagade på var att hennes datorn med VISTA inte klarade det. Vista är ju faktiskt Microsofts största misslyckande så det är inte så konstigt, tjejen som skrev inlägget är arton och borde då ha ett CNS kort. Eftersom alla med CNS kort kan få Windows 7 gratis så tycker jag personligen att hon ska ta och använde det erbjudandet och sen kolla om voddler funkar bättre. Jag har windows 7 och allt flyter på underbart bra.


Det där var min syn på voddler. Visst är det inte perfekt än, och visst behövs det bättre filmer. Men jag tycker det är jätte skönt att bara kunna starta ett program och kunna välja vilken film jag ska se, utan att behöva krångla med en massa undertexter, format o.s.v.

Go voddler go!






Vilken färg?


Mycket svårt...






So easy, even an monkey can do it







Disney så som det ska vara







RSS 2.0